trešdiena, 2014. gada 7. maijs

Pirmā pieredze - INGLOT acu ēnas!

Sveikas!

Vēl pavisam nesen Inglot kosmētiku varēja iegādāties tikai tirdzniecības centrā Riga Plaza un tā kā tas man nu nemaz nav pa ceļam, par Inglot lasīju tikai blogos, bet pati pie testēšanas netiku. Tomēr vienā jaukā februāra sestdienā gadījās nokļūt iepriekš pieminētajā t/c un nevarēju laist garām iespēju apmeklēt Inglot veikalu.
Pirmais iespaids bija ļoti pozitīvs, īsts krāsu sprādziens, izvēle liela, nemaz nezini no kura gala klāt ķerties. Tāpēc, lai nekristu galējībās,  nolēmu sākt ar drošāko opciju - acu ēnām. Toņu izvēle bija pietiekami plaša un krāšņa, tomēr piegāju tai lietai racionāli - sakomplektēju sev trīs tonīšus ikdienas grimam. Patīk tā magnētu sistēma, ērti likt tonīšus blakus un meklēt labāko kombināciju. Līdzīgi kā var spēlēties ar Art Deco ēnām. 





Tātad, izvēle krita uz #330 - pamata tonis, bēšs, #337 - gaišs, nedaudz pelēcīgi brūns tonis, #327 - tumši brūns, drīzāk vēss tonis. Mēģinu atrādīt svačus, bet uzreiz atvainojos par samērā paviršo izpildījumu - no augšpuses skatoties, pirmais svarčs bez bāzes, otrais ar bāzi un tā uz priekšu #327, #337, #330.


Visi toņi ir matēti, tāpēc ideāli piemēroti ikdienai, bet tas arī nekādā veidā netraucē izveidot vakara grimu. Ēnas ir ļoti labi pigmentētas, nebirst un viegli pludinās, tīrais prieks krāsoties (pēc ārprāta, ko piedzīvoju ar Avon ēnām, joprojām neesmu saņēmusies uzrakstīt atsauksmi, tik traki man gāja). Šo pirkumu es noteikti nenožēloju.
Turpinājumā pāris varianti kā šīs ēnas izmantoju ikdienā. Dabiskākam variantam izmantoju divus gaišākos toņus. #330 pamatam un #337 locījuma vietai ar domu vienkārši radīt ēnas efektu. Bildes tapa grima starpposmā, tādēļ bez skropstu tušas.



Šis ir vairāk vakara variants, bet es mēdzu tumšas acis krāsot arī dienas laikā. Šajā variantā acs ārējais stūris papildināts ar #327, kā arī skropstu tušu, šajā gadījumā tā ir Loreal False Lash Wings.



No šiem trim toņiem, man favorīts viennozīmīgi ir #337. Tas ir ideāls tonis konturēšanai, ēnas radīšanai. Izmantoju to deguna konturēšanai un dažreiz arī visai sejai, bet nedaudz žēl tā mazā iepakojuma. Tāpēc meklēju līdzīgu alternatīvu starp pūderiem/bronzeriem, bet pagaidām neveiksmīgi.

Tā kā Inglotā iepirkos jau kādus trīs mēnešus atpakaļ, tad precīzas cenas neatceros, bet par trīs ēnām un paletīti kopā samaksāju kādus 20 euro.

Vai Jūs mēdzat kādus kosmētikas produktus izmantot ne gluži tam, kam tie paredzēti? Varat ieteikt labu produktu konturēšanai?

P.s. Nevar nepieminēt arī vienu fuj. Tajā pat reizē, tajā pat t/c ielūkojāmies arī Oniks Beta veikalā. Izvēle tur ir milzīga, jāsaprot tikai ko gribi. Bet mēs veikalu pametām tukšām, bet netīrām rokām. Bija tāda sajūta, ka tur vispār neviens nekad netīra. Visas nagu laku pudelītes un statīvi noklāti ar acīm redzamu putekļu kārtu, kas viennozīmīgi nerosina atvērt maciņu šajā veikalā. Es tiešām ceru, ka līdz ar pavasara atnākšanu, Oniks Beta ir veikuši arī lielo tīrīšanu savā veikalā.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru