otrdiena, 2014. gada 10. jūnijs

Catrice Une, Deux, Trois Divtoņu vaigu sārtums!

Laba Diena!

Ceru, ka vējš nav Jūs aizpūtis, esat pie labas veselības un ar dzīvi apmierinātas.

Šodien atrādīšu Catrice limitētās sērijas Une, Deux, Trois divtoņu vaigu sārtumu # C04 Meet Rosy.

Vispār šajā kolekcijā ietilpa piecu dažādu toņu lūpukrāsas, nagu lakas, vaigu sārtumi un viena mini kabuki ota. Lūpukrāsas joprojām nav man aktuālas, turklāt toņi šķita vai nu pārāk koši, vai pārāk blāvi, sev neko nevarēju piemeklēt. Nagu laku toņi ne ar ko nepārsteidza. Mazā kabuki ota man ir jau no e.l.f. Tātad atlika vien vaigu sārtums, jo nevar taču pilnīgi neko no jaunumiem nenopirkt :D




Iepakojums šai limitētajai sērijai no pastāvīgās kolekcijas atšķiras tikai ar uzdruku uz vāciņa. Bet tā tas šķiet ir visām Catrice limitētajām kolekcijām. Katrā ziņā, izskatās labi un atstāj pieklājīgu iespaidu. 

Duo Blush - tātad sastāv no diviem savstarpēji saskaņotiem toņiem. Manis izvēlētais  Meet Rosy ir viens no neuzkrītošākajiem toņiem no visas kolekcijas. Matēts, diezgan klasisks rozā. Kārbiņā tas izskatās nedaudz ar violeti brūnganu pieskaņu, bet uz ādas tas tomēr ir rozā. Arī abi toņi patiesībā ir ļoti, ļoti līdzīgi, tādēļ īsti neizprotu kam vajadzīga šī duo kombinācija. Katru atsevišķi uzklāt būtu stipri vien pagrūti, jo iepakojums tomēr ir maziņš. Sajaucot abus toņus kopā arī nekas atšķirīgs nerodas. 

Augšējais ir mazākā daļa, bet apakšējais lielākā daļa no Duo sārtuma.
Pigmentācija šim sārtumam ir laba, drīzāk pat jāuzmanās lai nepārspīlētu. Klājas un izpludinās arī labi. Lielākais mīnuss ir noturība, tā tomēr smagi klibo. Siltā laikā tas uz maniem vaigiem noturas vien kādas 4h, turklāt mana tieksme gramstīties gar savu seju šo noturību noteikti nepaildzina. Šajā situācijā gan pozitīvi tas, ka iepakojums ir pietiekami mazs un kompakts, lai to varētu nēsāt līdzi un dienas laikā vaigu toni atjaunot.

Produkts nav slikts, neliek apraudāt naudiņu kas par to iztērēta, tomēr arī sajūsmas saucienus neizraisa. Iegādāties varat veikalos Drogas. Precīzu cenu neatceros, bet robežās no 3-5 euro naudiņām.

Varbūt esat mēģinājušas vēl kaut ko no šīs kolekcijas? Kā patika?


2 komentāri:

  1. hehe, mārketings -saliek divus toņus kopā un šķiet, ka iegūst kaut ko vairāk nekā vienu. :D kaut kā apskatos uz Catrice stendiem un nekād neko īsti aci piesaistošu neatrodu.... Vispār Drogās vairs neko interesantu kosmētikas jomā nespēju atrast - laikam nogurums no visiem krāšļiem in general :)

    AtbildētDzēst
  2. Man līdzīgi kā Artai - apskatīties apskatos, sev neko neatrodu. Man vispār šķiet, ka no Catrice kā tāda esmu mēģinājusi tikai divas nagu lakas, kuras man ļoti patīk un uzacu ēnu komplektu.

    AtbildētDzēst