sestdiena, 2014. gada 30. augusts

L'OREAL PRODIGY matu krāsa #10.21 Porcelain


Sveikas!

Šodien, apskatot savu blogu, noķēru mazo šoku, izrādās, ka jau veselu mēnesi neesmu veikusi nevienu ierakstu. Nav labi, nav labi :D Bet neko darīt, jo pēdējais mēnesis tiešām ir bijis ļoti darbīgs gan ķerot vēl pēdējos karstās saules starus, gan gatavojoties jaunajam rudens cēlienam.




L'OREAL PRODIGY matu krāsa nu jau dažus mēnešus ir nopērkama veikalos. Savu eksemplāru es absolūti godīgā ceļā laimēju L'OREAL izsludinātajā konkursā. Tikai testēšanu gan nācās dikti ilgi gaidīt, jo jūnijā laimēto krāsu es saņēmu tikai jūlija beigās, pāris dienas pēc tam, kad biju nokrāsojusi matus :D . Tā ka nācās vien gaidīt kad mati atkal ataugs.

L'OREAL saka "Apbrīnojami dabiska izskata krāsa. Krāšņa krāsa ar miljoniem izsmalcinātu nokrāsu. Vienreizējs mirdzums. Satriecoša matu tekstūra."

Tā kā mana dabīgā matu krāsa ir kaut kas starp pelēku un brūnu, bet nu jau krietnus gadus es uzstājīgi sevi saucu par blondīni, tādēļ parasti izvēlos matu krāsas, kuras spēj matus padarīt par 2-4 toņiem gaišākus. Uz PRODIGY #10.21, šķiet gaišākais no visiem PRODIGY toņiem, paciņas šādas norādes nepamanīju, tādēļ nedaudz baidījos, ka rezultātā var sanākt cāļa dzeltenais vai vienkārši apelsīns. 

Par pašu krāsu - pēc konsistences tā ir ļoti šķidra, kas atvieglo krāsas vienmērīgu uzklāšanu uz matiem, bet tajā pašā laikā arī palielina iespēju notriept ar krāsu arī krietnu perimetru ap sevi. Zināma roku veiklība ir nepieciešama. Toties aromāts krāsai gan ir burvīgs, vispār nav sajūta, ka matos ir krāsa, netraucētu pat apsēsties pie pusdienu galda. Lai arī pēc smaržas krāsa ir absolūti nekaitīga, tomēr manu galvas ādu tā tomēr nedaudz pakņudināja. Ar vienu iepakojumu pilnībā pietika, lai bez raizēm nokrāsotu visas ataugušās saknes. Ļoti patīk arī melnie cimdiņi, nieciņš, bet patīkami :)



Kopumā ar iegūto rezultātu esmu apmierināt, lai gan tā tomēr nav sajūsma. Saknes, protams, ir dzeltenīgas, bet ne tik daudz, lai liktu lietā katram gadījumam iepirkto ierasto matu krāsu. Labi apzinos arī sava matu pigmenta spēku un mājas apstākļos nemaz platīnblondus matus nemēģinu iegūt. Vai turpmāk iegādāšos PRODIGY matu krāsu? Būšu godīga un teikšu, diez vai. Es tomēr priekšroku dodu spēcīgākām matu krāsām. Bet, ja sadomāšu pāriet uz tumšāku matu krāsu, tad gan neredzu iemeslu kāpēc neizvēlēties tieši L'OREAL PRODIGY

Vai Jūs vispār mēdzat matus krāsot mājas apstākļos? Esat jau mēģinājušas PRODIGY? 

1 komentārs:

  1. Krāsa ir laba, bet Casting Creme Gloss man patika vairāk.
    Es izmēģināju toni 7.40, krāsa sanāca ļoti spilgta, pirmajās dienās vispār bija sarkana, nevis ruda. Atkārtoti, visdrīzāk, nepirkšu, jo matus sausina :( Ļoti paveicas pēc tam atrast labus šampūnus, kuri atjaunoja matus. Tieši šodien par viņiem rakstīju savā blogā :)

    AtbildētDzēst