trešdiena, 2014. gada 24. septembris

Kosmētikas minimums dodoties komandējumā

Sveikas!

Šoreiz nolēmu padalīties ar manu kosmētikas minimumu, kuru krāmēju somā dodoties komandējumā. Tā kā mani komandējumi parasti ir ļoti īsi, 1-3 dienas, kā arī savus ierobežojumus uzliek dažādi avio ierobežojumi (šķidrumi, rokas bagāža), esmu atradusi dažus bāzes produktus, kurus ņemu līdzi un ar kuriem pilnībā pietiek, lai šīs pāris dienas es izskatītos un justos pieklājīgi.




Sākšu ar kopjošo kosmētiku. Bioderma Sensibio micelārais ūdens ir lielisks produkts, turklāt burvīgs mazais iepakojums to padara par komandējuma obligātu sastāvdaļu. Komandējumi ir arī īstā reize, kad likt lietā dažādus paraudziņus. Svars nekāds, vietu praktiski neaizņem. Turklāt mājās kaut kā esmu par slinku, lai ar paraugiem ķēpātos.


Šoreiz man līdzi lidoja Garnier Moisture Match krēma paraudziņš, kā arī Garnier BB krēma paraudziņš - tonis light/clair atbilst savam nosaukumam, uz manas ādas klājās ļoti labi un izskatās dabīgi, patīkama smarža. Par noturību pēc vienas reizes kaut ko grūti spriest, līdz šim gan Garnier BB krēmi uz manas sejas ātri vien sāka spīdēt. 


Vēl pie dekoratīvās kosmētikas minimuma pieder kompaktais pūderis, Šoreiz tas ir Catrice All Matt plus, #030 Warm Beige. Nekādi neiztikt bez uzacu zīmuļa - Catrice Eye Brow Stylis, šķiet tonis saucas Date With Ash Ton, nu jau tas ir krietni samazinājies izmēros, jo lietoju gandrīz katru dienu. Patīk tonis un birstīte, bet noturība tomēr varēja būt labāka. Uz acīm absolūts minimums  - Loreal False Lash Wings skropstu tuša - labi pagarina un kuplina skropstas. Iztieku bez acu ēnām un zīmuļiem. Saguruma maskēšanai paķēru līdzi Catrice Camouflage cream - neteikšu, ka esmu sajūsmā, vienkārši šobrīd tas ir vienīgais konsīlers manā īpašumā.


Bet lai sejai piešķirtu vairāk dzīvīguma, lietoju vaigu sārtumu - šoreiz tas ir pavisam nesen iegādātais Catrice Defining Blush - interesants tonis ar zelta spīdumu, turklāt ļoti kompakts iepakojums, aizņem maz vietas.


Līdzi paņēmu arī divas otas. RT retractable kabuki brush -  lietoju pūdera uzklāšanai, strādā tā labi, galvenais pluss ir vāciņš, tātad otu bez bailēm varu iemest ceļasomā, bet galvenā sāpe un nepatika rodas no tā, ka gandrīz katru dienu izkrīt kāds sariņš :( Šoreiz vaigu sārtuma uzklāšanai līdzi paņēmu arī RT setting brush, kuru ikdienā gan šai vajadzībai neizmantoju, jo ota ir pārāk maza. Parasti to izmantoju izgaismotāja uzklāšanai vai pūdera uzklāšanai virs konsīlera.

Līdz galam neatrisināts ir palicis jautājums par matiem. Prasās tos tomēr komandējuma laikā izmazgāt, bet tas atkal prasa veidošanu. Tātad jāņem līdzi lielā, apaļā matu suka, bet tā aizņem daudz vietas. Arī fēni viesnīcās ir gaužām mazjaudīgi, bet savu milzeni līdzi ņemt nebūtu racionāli. Tāpēc nākas izlīdzēties ar matu sakārtošanu godīgā copītē.

Noslēgumā atrādu arī savus komandējuma nagus. Catrice #20 Meet Me At Coral Island - bildē dienas gaismā izskatās daudz blāvāka nekā patiesībā.



Kādu kosmētiku jūs ņemat līdzi dodoties komandējumos vai īsos ceļojumos? Kā tiekat galā ar matiem?


4 komentāri:

  1. Matiem - viennozīmīgi sausais šampūns. Un, lai kaut mazliet ieveidotu matus, pa nakti saņemu tos matu gumijā - no rīta viegls lokainu matu efekts.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Sausie šampūni ir labi, tikai kā lai viņus dabūn cauri drošības kontrolei lidostā, šķiet, rokas bagāžā taču tos nevar pārvadāt. Bet varbūt es kļūdos?
      Lokas arī nav slikts variants. Paldies!

      Dzēst
  2. Man šāds mazais Biodermas ūdenīts visas Filipīnas līdzi izceļoja, ideāls tilpums ceļojumiem. Par paraudziņiem arī piekrītu, mājās tiešām slinkums lietot. Matiem līdzi tikai šampūns, balzāms un kāda eļļiņa galiem. Filipīnas izmācija un iemācija mīlēt savus dabiskos matus un joprojām mājās tikai pie saknēm izžāvēju un pārējiem ļauju pašiem izžūt. Bet zinu, ka tas neder katrai matu struktūrai...
    Un nadziņi burvīgi. ;)

    AtbildētDzēst
  3. Mans minimums butu lidzigs - tik es nemtu nevis micelaro udeni, bet kadu putojoso lidzekli ielietu maza pudelite, tonalais krems, vaigu sartums, tusa, acu zimulis, enas un lupu spidums. Sausa sampuna vieta lietoju talku vai bernu puderi (der blondiem matiem), tadu gan var panemt lidzi rokas bagaza.

    AtbildētDzēst