trešdiena, 2014. gada 3. decembris

Sache Vite Dry Fast Top Coat - Atsauksme!

Sveikas!

Gads neizbēgami tuvojas noslēgumam un ir īstais brīdis jums pastāstīt par manu šī gada labāko atklājumu skaistumkopšanas jomā. Tāds nieciņš vien ir, bet ak dies, kā atvieglo ikdienu. Tātad - Sache Vite Dry Fast Top Coat - vienkārši fantastisks līdzeklis nagu lakas žāvēšanai.



Es pat tā konstruktīvi neko uzrakstīt nevaru. Prātā nāk tikai sajūsmas saucieni, jo līdzeklis tiešām attaisno visas uz to liktās cerības. Pāris mirkļi un nagu laka jau ir sausa. Varam aizmirst par gultas veļas rakstiem uz svaigi lakotiem nagiem. Tagad es tiešām lakoju nagus īsi pirms gulētiešanas, jo citā diennakts stundā tam vienkārši neatrodas brīvs brīdis. Un no rīta mostos ar skaistu manikīru, lakojums ir ideāls, bez neviena bojājuma.

Kā to lietu darīt? Vienkārši - uzklājam izvēlēto nagu laku vajadzīgajā kārtu daudzumā, Ļaujam lakai nedaudz apžūt un klājam pa virsu Sache Vite vienā slānī. Nogaidām aptuveni 5 minūtes un viss. Tas tiešām ir viss, laka ir nožuvusi un nav jābaidās to sabojāt. Vienīgais, ko varu ieteikt labākam rezultātam - ja laku klājat vairākās biezās kārtās, tad jāļauj tai dabīgi nožūt ilgāku brīdi, jo Sache Vite nožūstot, mēdz nedaudz pavilkt laku nost no naga galiņa, tā nedaudz to atsedzot. Tas laikam arī ir vienīgais mīnuss. Ja tā brutāli pieiet, tad jau sabojāt var visu. Ja ar nagu iespiedīsi lakā, protams, paliks nospiedums, tomēr mierīgi rīkojoties, laka ar garantiju paliks neskarta. Bet pie plusiem jāpiemin arī nagu lakas noturības paildzināšana (darba nedēļu iztur vienā mierā) un gēla laku cienīgs mirdzums (man vairāki cilvēki ir apjautājušies pie kā taisu gelish :))
Iegādāties varat interneta veikalos. Mūsu vietējos veikalos neesmu manījusi, bet neapgalvoju ka nav. Savu pudelīti sūtīju no ebay.com, izmaksāja $8.23 (14ml). Sache Vite viennozīmīgi pirkšu atkārtoti.


Kādus līdzekļus jūs izmantojat nagu laku žāvēšanai? Varbūt atrodas konkurents manam favorītam!

1 komentārs: