trešdiena, 2015. gada 14. janvāris

Catrice Ombre Nail Top Coat

Sveikas!

Ideja laba, bet izpildījums klibo - tā īsos vārdos var raksturot mazo jaunumu Catrice nagu laku klāstā - Ombre Top Coat! Ideja ir vienkārša - izmantojot šo virskārtu varat izveidot OMBRE manikīru.



Ražotājs sola, ka darbojas uz visām gaišajām nagu lakām.


Kas jādara? Uzklājat izvēlēto nagu laku (1,2 vai 3 kārtas pēc jūsu izvēles), ļaujat tai nožūt un tad sākat darboties ar Ombre Top Coat. Jo vairāk kārtas uzklāsiet, jo tumšāku toni iegūsiet. Es daru tā - īkšķi atstāju neaiztiktu, uz rādītājpirksta 1 kārta, uz vidējā pirksta 2 vai 3 kārtas, uz zeltneša un mazā pirkstiņa kārtu skaits svārstās no 6-8. Neatbilst gluži tam kas rakstīts uz pudelītes (vidējais pirksts - 1 kārta, zeltnesis - 2 kārtas, mazais pirkstiņš - 3 kārtas), jo lielākoties ar tik mazu kārtu skaitu nemaz nav iespējams pamanīt ombre efektu.

Tik tālu viss izklausās diezgan labi, bet patiesībā šis lakojums prasa neadekvāti daudz laika un pacietības. Pati OMBRE virskārta ir sārti violetā tonī, ļoti šķidras konsistences, tādēļ labprāt plūst uz visām pusēm un veido nelīdzenu klājumu, kuru var censties izlīdzināt ar nākamo kārtu, bet ne vienmēr izdodas. Iepriekšējai kārtai jāļauj labi nožūt, savādāk tā tiks parauta līdzi klājot nākamo kārtu. Otiņa arī ir švakas kvalitātes, taisa švīkas, tādēļ jādarbojas ļoti uzmanīgi, bez spiešanas. Un tā kā ir nepieciešamas tik daudz kārtas, lakošana un žāvēšana prasa vēl vairāk laika.

Vispamanāmākais efekts man izdevās ar pelēku un rozīgi violetu nagu laku. Mēģināju arī ar baltu un korallīgu, bet izskatījās vienkārši pēēē. Tālāk lai runā bildes.



Bildēts ar zibspuldzi un Ombre virskārtas nevienmērīgais klājums atklājas visā krāšņumā.
Teikšu godīgi - bildēs izskatās labāk nekā dzīvē. Katrā ziņā neesmu pārliecināta vai iegūtais efekts ir ieguldīto pūļu vērts. Varu izdomāt daudz veidu kā lietderīgāk izmantot 3€.

Catrice OMBRE Top Coat nopērkams Drogās,
Cena: aptuveni 3 Euro.

Jums ir ko teikt? Vai OMBRE efekts vispār vēl ir aktuāls?




4 komentāri:

  1. Bildēs izskatās superīgi, bet paldies par to, ka padalījies, ka līdz galam nav... pēdējā laikā darba dienu vakari paiet tik ātri, negribētos žàvēt 5 ombre kārtas :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ja tik ir vēlēšanās un labi daudz brīva laika, tad jau var darboties un tikt pie glīta ombre manikīra. Bet diezvai es vēl saņemšos :(

      Dzēst
  2. Tieši tā! Bildē jau izskatās ļoti satriecoši, bet nu tās kārtas žāvēt, murgs. ;/ Bet ideja tiešām ļoti laba! :)
    Man reizēm pat problēmas ir 2 kārtas nožāvēt. :D



    www.beautybyadnill.blogspot.com

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Gribēju precizēt, ka pirmajās divās bildēs izskatās ļoti labi. Pēdējā bildē jau var manīt, ka tā krāsa nevienmērīga veidojas,

      Dzēst