ceturtdiena, 2015. gada 29. oktobris

Maxi Color Marble Effect nagu lakas

Sveikas!

Šodien īss ieskats Maxi Color Marble Effect nagu lakās. Šīs lakas ar solīto marmora efektu ir mana pirmā pieredze ar Maxi Color lakām.
Uzķēros uz marmora efektu, šķita kaut kas savādāks un vasarai tīri labi piestāvošs. Jau atkal uzķēros uz efektlakām :)

No kreisās - #08, #09, #03
Marmora efekts tiek iegūts dažādu krāsu lakas papildinot ar lielu daudzumu sīku, apaļu un sešstūrainu krikumiņu baltā vai melnā krāsā.

Lakas klājas labi, varbūt varētu vēlēties lai "marmora daļiņas" klājas vienmērīgāk, bet tas ir nieks. Noturība gan nav tā spožākā, pēc divām dienām, jau samanu pa kādam nolupušam stūrītim. Tas viss kopā ar Sache Vite pārklājumu un, jāatzīst, diez gan nesaudzīgu apiešanos ar savām rokām - daudz tās slapinu un mazgāju traukus bez cimdiem. Arī uz kāju nagiem nekādu dižo noturību neizrādīja, lai gan ir pierasts, ka šis lakojums parasti turas vismaz divreiz ilgāk nekā uz roku nagiem.


Izskatās fifīgi arī uz kāju nagiem

Kā jau no bildēm redzams, iegādājos uzreiz trīs lakas, bet tā pa īstam uz nagiem patika tikai gaišā laka. Ja krikumiņu būtu nedaudz mazāk, domāju, ka marmora efekts tiešām arī tiktu iegūts. Krāsainās kaut kā neradīja solīto efektu un patiesība izskatījās diez gan parastas. Sarkano uz nagiem pat neesmu nobildējusi, kaut kā nemaz negāja pie sirds.


Pie plusiem var vēl pieminēt to, ka laku ir salīdzinoši viegli noņemt, neskatoties uz to, ka tā ir pilna ar mazām daļiņām.

Iegādāties varat Drogas un Rimi veikalos (gan jau arī citur).
Cena: aptuveni €2, bet tā kā milzīgā sajūsmā par lakām neesmu, iesaku sagaidīt atlaides.

Vai vēl kāds, tikpat konsekventi kā es, uzķeras uz efektlakām?


2 komentāri:

  1. Gadās lidzīgi uzķerties uz glitteru lakām :D uzlieku vienu reizi, tad čortojos ka jāņem nost un kā jāņem nost :D

    AtbildētDzēst