piektdiena, 2016. gada 22. jūlijs

Kosmētikas minimums dodoties komandējumā 2016

Sveiki!

Savu kosmētikas minimumu dodoties komandējumā atrādīju 2014.gadā. Varat apskatīt Šeit. Pagājuši gandrīz 2 gadi, tādēļ arī pašai interesanti apskatīties vai kaut kas ir mainījies manos paradumos.

Komandējumu struktūra būtībā nav mainījuesies, tie joprojām ir 2-3 dienu braucieni, ceļoju ar lidmašīnu un kosmētikas izvēli ierobežo rokas bagāža. Pirmkārt jau lidostas drošības ierobežojumi, kas galvenokārt attiecas uz šķidrumu tilpumiem un otrkārt nedrīkstu aizmirst, ka pašai tas viss vien uz savas muguras būs jānes. Līdz ar to savu smukumlietu bagāžu cenšos ieturēt minimuma robežās, bet vai man tas izdodas?



Mēģināšu visus produktus sadalīt kategorijās. Sāksim ar kopjošo kosmētiku.


Kosmētikas noņemšanai izmantoju L'OREAL Sublime Soft mitrās salvetes. Tās ir pietiekami mitras, kosmētiku noņem neslikti. Turklāt mitrās salvetes nepieciešamības gadījumā var izmantot arī roku notīrīšanai, tātad produkts ar benefitiem :D. Komandējumos joprojām riskēju un ņemu līdzi paraudziņus, jo ikdienā tos vienkārši nelietoju. Šoreiz līdzi divi sejas krēmi - Madara SOS Moisture Cream un Biotherm Aquasource Everplump. Tā kā visi vienmēr piemin lidojumu negatīvo ietekmi uz ādu, savam sarakstam esmu pievienojusi arī maskas. Lai gan jāsaka godīgi, mana sejas āda nekā īpaši pret lidojumiem neprotestē, tomēr kāda mitrinoša maska par ļaunu nenāk nekad. Šoreiz Drogās paķēru Beauty Formulas Oxygen Rich Bubble Mask, kura uzklāta uz sejas tiešām veido burbulīšus. Tīri izklaidējošs produkts :). Paņēmu arī speciāli acu zonai Rossman Anti Aging masku.


Mati ir mana lielā sāpe, tos novārtā atstāt nedrīkstu. Ar izmazgāšanu vien nebūs līdzēts, jāpadomā arī par veidošanu. Tādēļ emu iegādājusies Philips ceļojuma izmēra matu taisnotāju. Vietu aizņem mazāku un ir arī mazāks kā standarta izmēra taisnotājs, tomēr arī matu taisnošana aizņem vairāk laika. Centos būt radoša un savu iemīļoto Nicky Clarke 220 Degree Heat Barrier Protector iepildīju briļļu tīrāmā šķidruma pudelītē. Matu galiņiem un vieglākai ķemmēšanai HASK Repairing Shine Hair Oil. Par labu šim produktam nospēlēja tieši mazais iepakojums. Nopērkams Rimi un Douglas veikalos, par citām vietām man ziņu nav. Batiste sausais šampūns komentārus neprasa. 30g iepakojums ir vienkārši ideāls šādiem gadījumiem. Batiste tagad nopērkami arī Drogās, nezinu gan vai pārdošanā ir arī mazie iepakojumi. Es savējo pirku hairshop.lv.


Ar dekoratīvo kosmētiku cenšos būt ļoti lakoniska. Pamatam Madara Sun Flower tonējošais fluīds un Clarins Ever Matte kompaktais pūderis. KIKO uzacu zīmulis, smalkāk aprakstīts šeit. Essence GEL eye pencil tonī 06 Cocoa bean - ūdensnoturīgs acu zīmulis, ar kuru iezīmēju augšējo ūdenslīniju, tādā veidā radot kuplāku skropstu efektu. Skropstām Yves Saint Laurent Volume Effet Faux Cils skropstu tušas paraudziņš, ceļojumiem šis izmērs ir ideāls. Vaigu sārtums, izgaismotājs un konturēšanas pūderis šoreiz no Rimmel Kate Sculpting Palette.  Izvēlējos tumšāko no paletēm - Golden Bronze.


Konturēšanas pūderis  man ir par tumšu, tomēr lietojums, abām gaišākajām paletēm konturēšanas pūderi ir ar mirdzumiņiem. Ļoti iepatikās vaigu sārtums, tāda toņa manā krājumā vēl nebija, tā dēļ vien šo paleti nopirku. Paķēru līdzi arī kaudzīti ar otiņām - EcoTools Essential Eye Set un AVON konturēšanas otu.

Tāds lūk izskatās mans minimums. Grūti pat pateikt vai varētu kaut ko izsvētrot no šī saraksta. Bet pievienot klāt gan jebkurā brīdī :)

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru