piektdiena, 2014. gada 10. janvāris

Skin Benefits atsvaidzinošas plāksnītes acīm

Sveikas!

Šodien neliela atsauksme par acu plāksnītēm, kuras iegādājos www.echemist.co.uk.
Manā īpašumā ir divu veidu plāksnītes - Cool Cucumber eye pads un Green tea eye pads.  Ražotājs sola, ka šīs plāksnītes samazinās pietūkumu, kā arī tumšos lokus zem acīm. Viss kas jādara - jāuzliek plāksnītes uz acīm un jāļauj sev 10-15 minūtes miera. Labākam efektam, iepakojumu var uzglabāt ledusskapī, lai būtu arī atvēsinošs efekts.




Protams, izmēģināju abus variantus. Uzreiz saku, ka labākais šajā procedūrā tiešām ir tās 10-15 minūtes, kuras pavadu vienkārši atlaidusies gultā un neko paralēli nedarot. Pirmās eksperimentam pakļāvu gurķu plāksnītes, kuras vizuāli tiešām izskatās pēc gurķu šķēlītēm, arī aromāts svaigs. Viss jau būtu labi, bet pēc pāris minūtēm sajūtu tādu nelieku kņudināšanu ap acīm , kura tomēr traucē atslābināties. Domās jau iztēlojos kā izskatīsies mana acu zona pēc šīs procedūras. Bet par rezultātu neko sliktu nevaru teikt, gaidītā apsārtuma (pēc tās kņudināšanas) nebija. Plakstiņi tiešām izskatījās svaigāki, bet bez wow efekta. Līdzīgi gāja arī ar zaļās tējas plāksnītēm, kuras arī svaigi smaržo, ir pietiekami mitras un vizuāli veidotas lapiņu formā. Ar šīs plāksnītes nedaudz kņudināja, bet, šķiet, ka mazāk kā gurķīši.



Šīs kņudināšanas dēļ, kura iespējams tieši sniedz solītos labumus, bet man tomēr īsti laba nelikās, sāku pētīt sastāvu. Patiesībā abiem plāksnīšu veidiem ir identisks sastāvs, atšķirība varētu slēpties tikai zem vārda Parfume. Sastāvā otrajā vietā aiz ūdens ir Butylene Glycole, kas ir alkohols, tātad varētu izraisīt kņudinošu sajūtu. Pārējās sastāvdaļas nepreparēju, bet atradu interesantu rakstu par butilēn glikola izmantošanu kosmētikā. Lasiet šeit

Rezumē: Plāksnītes sev doto uzdevumu pilda, bet bez wow efekta. Iegādāties var echemist.co.uk, viena iepakojuma cena £ 2.56. Iepakojumā ir 10 plāksnītes, tātad pietiks 5 reizēm. Lielākais pluss ir iespēja pagulēt un atpūsties. Diez vai iegādāšos atkārtoti, jo ar veco labo melnās tējas maisiņu metodi varu iegūt pat labāku rezultātu.

Cik cītīgi Jūs pētāt kosmētikas sastāvu un kāda efekta vārdā esat gatavas pievērt acis uz sliktajām vielām sastāvā?

2 komentāri:

  1. Izmēģini Bio2you (vai kaut kā tamlīdzīgi) firmas acu gēla spilventiņus :) Dikti labi, manā blogā ir arī atsauksme. :) Nekaz nekož un efekts ir redzams jau no pirmās reizes.

    Starp citu, jauks blogs. Biju palaidusi garām, bet tagad pierakstīju un sekoju :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Lasīju atsauksmi par Bio2you, noteikti kādreiz izmēģināšu.

      Paldies, liki man pasmaidīt! Prieks, ka novērtē un seko.

      Dzēst