piektdiena, 2014. gada 3. janvāris

Taft 7-Day Shine Booster

Sveikas!

Sveiciens visām Jaunajā 2014. Gadā!! Novēlu mieru, prieku un veselību! Kā arī, lai jaunā valūtiņa viegli rod ceļu uz Jūsu maciņiem un sniedz tikai pozitīvas sajūtas!

Un tagad pie lietas. Vēl aizgājušā gada izskaņā notestēju Taft matu mirdzumu pastiprinošu līdzekli ar mirdzumu pastiprinošu efektu, kas sola šo efektu saglabāt 7 dienas. 



Uz paciņas skaidri un gaiši ir rakstīts - Suitable for: middle blond to dark hair, kā arī lietošanas pamācībā brīdinājums nelietot balinātiem matiem. Tas mani darīja bažīgu, jo mani mati ir krāsoti un  laikam tomēr gaišāki par middle blond. Tomēr nolēmu riskēt, jo pieraksts pie friziera bija jau pēc nedēļas, tā ka, neveiksmes gadījumā, tikšu glābta.

Lietošana ārkārtīgi vienkārša - līdzeklis jāieziež izmazgātos, nosusinātos matos un jāļauj tam iedarboties 10 minūtes. Līdzeklim ir šampūna konsistence un karameļu mērces krāsa, bez nepatīkama aromāta. Iepakojumam nav pievienoti cimdi, līdz ar to, klāju to vienkārši ar rokām, bet nebija arī sajūta, ka līdzeklis varētu būt kairinošs. Es tomēr nobijos no tumšās karameļu krāsas, tāpēc izskaloju līdzekli jau pēc 7 minūtēm.
Mēģināju noķert arī pirms/pēc bildes, bet tās ir mānīgas, jo atšķiras apgaismojums un man abas rokas kreisās :). 


Rezultāts? Uz maniem blondajiem matiem bija viegli samanāms mirdzums, bet nekas izteikts un pārsteidzošs. Tādu pašu efektu varu iegūt ar labu matu masku. Solīto 7 dienu mirdzumu pat nemēģināju piefiksēt. BET, es tomēr uzskatu, ka tumšmatēm Taft Shine Booster varētu sniegt tiešām labu rezultātu, jo tumši mati tomēr spīdēšanai ir pateicīgāki.

Taft 7-Day Shine Booster nopērkams Drogās, maksāja, šķiet, nedaudz virs 2euro.

Esat lietojušas šo vai citus matu mirdzumu pastiprinošus līdzekļus? Kā patika?

2 komentāri:

  1. Kāpēc tāda netaisnība un gaišmatēm nav atsevišķa varianta?! :) Es īstenībā ceru,ka kādreiz uzradīsies kaut kādi mājās lietojami spīduma un gluduma līdzekļi,jau pamazām uzrodas līdzekļi laminēšanai,bet pagaidām tādi,kas dižu efektu nedot!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Blondo matu tumšā puse :D
      It kā jau saprotu, ka mājās lietojamie varianti nesniedz tādu pašu rezultātu kā salonu procedūras, bet tomēr turpinu cerēt un mēģināt. Varbūt kādu dien tiešām izdosies :)

      Dzēst