piektdiena, 2014. gada 14. februāris

Lush Ultra Blast Toothy Tabs

Sveikas!

Kad tad vēl, ja ne Valentīndienā varētu būt aktuāli parunāt par mirdzoši tīriem zobiem un supersvaigu elpu? :) Tāpēc šodien atrādīšu vienu interesantu nieciņu no plašās Lush kolekcijas - Zobu tabletes.




Esat kādreiz izmantojušas zobu pulveri? Ja jā, tad šis produkts jums nešķitīs nekas neparasts, jo būtībā tas ir tas pats zobu pulveris tikai presētā formā.
Lush zobu tabletes ir iepakotas vienkāršā kartona kārbiņā, kura ir visnotaļ stilīgi noformēta.


Lietošanā nekā sarežģīta nav - liekam tableti mutē un ar samitrinātu zobu birsti sākam tīrīt zobus. Tablete kūst, sāk putot un tālāk jau viss ir kā ierasts ar visparastāko zobupastu. Tabletei šķīstot, neveidojas nekādas abrazīvas daļiņas, vismaz tās nav jūtamas, tādēļ nav jābaidās, ka šis produkts varētu būt zobiem pārāk agresīvs. Vienai zobu tīrīšanas reizei ar vienu tableti ir vairāk nekā pietiekami, tādēļ rīkojos tā, kā ieteica pārdevēja Lush veikalā - vienkārši pārdalu tableti uz pusēm ar nazi. Tādā veidā iepakojumā esošās 40 tabletes pārtop par 80 tabletēm un ar vienu iepakojumu pietiek krietni ilgam laikam. Manā īpašumā esošās tabletes ir apveltītas ar piparmētru, vasabi un lavandas aromātu. Pēc zobu tīrīšanas elpa viennozīmīgi ir svaiga, bet nekas ekstrēms. Man arī rodas sajūta, ka zobi ir nedaudz pamatīgāk nobirstēti un spožāki nekā pēc ierindas zobu pastas. 


Rezumē? Interesants produkts, ar kuru var dažādot savu mutes kopšanas rutīnu. Es tabletes arī nelietoju katru dienu, jo ieraduma pēc roka tomēr sniedzas pēc zobu pastas tūbiņas. Šis varētu arī būt labs variants ceļojumiem, atbrīvojot vietu caurspīdīgajā maisiņā vēl kādai krēma tūbiņai :)

Toothy Tabs var iegādāties Lush veikalos, cena nedaudz virs 3 euro. Pieejamas bija tabletes arī ar citiem aromātiem.


1 komentārs:

  1. man bija ar kaut kādu citu garšu - patika. ļoti ērti, ja kaut kur brauc - aizņem maz vietas un darbijas tieši tāpat kā parastā zobu pasta. :)

    AtbildētDzēst