sestdiena, 2014. gada 1. februāris

Metam ārā #2

Sveikas!

Beidzot esmu sakasījusi nelielu kaudzīti ar tukšajiem iepakojumiem. Manā mājā kosmētika viennozīmīgi neizlietojas tādos tempos, lai katru mēnesi būtu pieklājīgs materiāls šādam rakstiņam. Tāpēc "Metam ārā" rakstus neveidošu katru mēnesi, bet tad, kad tiešām būs ko atrādīt.

Lūk arī izlietotie produkti:





  1. Gliss Kur Ultimate oil elixir - izsmidzināmais matu balzams. Nu jau kārtējais iepakojums ar Gliss Kur balzamu, katru reizi tikai pamainu veidu. Uzskatu šos par tiešām labiem izsmidzināmajiem balzamiem par ļoti samērīgu cenu. Matu ķemmēšanu atvieglo viennozīmīgi. Iegādāšos atkārtoti.
  2. Revlon Equave - Blonde Detangling Conditioner - anti-yellow effect. Šis ir mans, kā krāsotas blondīnes, absolūts must have. Izsmidzināms kondicionieris, kas pasargā blondus matus no dzeltenā pigmenta, lieliska alternatīva zilajiem šampūniem. Iegādāšos atkārtoti.
  3. Himalaya Herbals. Almond and Cucumber Peel-off Mask. Ja vēlaties ne tikai attīrīt poras, tonizēt un barot sejas ādu, bet arī veikt sejas apmatojuma vaksāciju, šis produkts jums ir vienkārši nepieciešams. Šī nav mana pirmā plēvīšmaska, bet kaut ko tik sāpīgu es piedzīvoju pirmo reizi. Masku nav iespējams noņemt bez asarām. Brr. Metu ārā pilnu iepakojumu.
  4. Baikal Herbals toniks. Anti-Age. Izlietoju, bet bez sajūsmas, kaut gan neko sliktu arī nevaru teikt. Diez vai iegādāšos atkārtoti.
  5. Nivea anti-perspirant. Invisible for black & white. Dezodorants vulgaris. Nav pat īsti ko pateikt, tie nāk un iet. Gan jau iegādāšos atkārtoti.
  6. Burberry The Beat. Manas mīļākās smaržas diemžēl ir beigušās. Ļoti patīk. Viennozīmīgi iegādāšos atkārtoti.
  7. dr.Organic. Organic Moroccan Argan Oil Shampoo paraudziņš. Diemžēl tik mazs, ka nepietiek pat vienai matu mazgāšanas reizei, līdz ar to, viedokļa nav. Vienīgi varu novērtēt smaržu - tāda nedaudz austrumnieciska, nedaudz pēc zāļu skapīša.
  8. dr.Organic. Organic Pomegranate Body Wash paraudziņš. Viennozīmīgi nesmaržo pēc granātāboliem, bet nomazgājusies esmu un tas ir galvenais. Neesmu gan pārliecināta vai gribu iegadāties pilno iepakojumu.
  9. Gemene Hialuronskābe. Interesants produkts. Manā sejas ādā iesūcas ļoti ātri, Vienīgi iepakojumā tikai 10ml, kas, manuprāt, ir stipri par maz, lai varētu teikt darbojas/nedarbojas. Iespējams iegādāšos atkārtoti.
  10. Organic Therapy. Anti-puffiness Eye Roller with organic caffeine. Man patika. Man vispār patīk acu krēmi ar rullīšiem. Šis bija viegla želeja, kas ātri iesūcas ādā, arī piepampumu noņēma. Nekāds brīnumlīdzeklis nav, bet iespējams iegādāšos kādreiz atkārtoti, bet saraksts ar produktiem, kurus vēlos izmēģināt, jau tāpat ir garš.
Un tas arī viss. Baudiet brīvdienas!!

2 komentāri:

  1. Saki, tā Gemene Hialuronskābe, kur tādu var iegādāties? Un kā viņu īsti paredzēts lietot?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Nopirkt var Drogās. Es klāju uz sejas pirms sejas krēma, papildus mitrināšanai.

      Dzēst