pirmdiena, 2013. gada 4. novembris

Avene Micellar Lotion

Labs rīts!

Šodienas varonis Avene Micellar Lotion. Cleanser and make-up remover.



Sastāvs:
AVENE THERMAL SPRING WATER (AVENE AQUA). PENTYLENE GLYCOL. POLOXAMER 188. BISABOLOL. CETRIMONIUM BROMIDE. DISODIUM EDTA. FRAGRANCE (PARFUM). PEG/PPG-14/4 DIMETHICONE. PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE. PROPYLENE GLYCOL. SODIUM CHLORIDE.

Ūdentiņš paredzēts jūtīgas ādas īpašniecēm, attīra seju no kosmētikas, tai skaitā arī no acu kosmētikas un, protams, arī no dienas sārņiem. Manā īpašumā šī pudelīte nonāca pirms nepilna mēneša. Lietoju to katru vakaru, lai attīrītu seju no kosmētikas. Bildē arī labi redzams cik daudz produkta tad šī mēneša laikā esmu izlietojusi. Uz pudeles stāv rakstīts - No rinse formula, kā arī Apply Micellar lotion to face and neck with a cotton pad. Follow with a fine mist of Avene Thermal Spring Water Spray.  Šī te Spring Water Spray manā arsenālā nav, bet, atklāti sakot, prasās, šķiet, ka seju tomēr vēl vajag noskalot. 

Savu ādu par jūtīgu neuzskatu, tāpēc nav īsti kur piekasīties, savu pamatfunkciju ūdentiņš pilda - kosmētika tiek noņemta, seja attīrīta. Vai es to iegādāšos atkārtoti? Ē, nezinu. Vēl apdomāšu, jo vēl jau ir daudz citu ražotāju, kuru produkcija jāizmēģina.

Kurus micelāros ūdeņus jūs esat atzinušas par labiem esam?

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru