trešdiena, 2013. gada 27. novembris

Paciņa no eChemist.co.uk

Sveikas!

Nesen Camillas blogā bija publicēts diezgan plašs raksts par interneta veikaliem. Daļu no veikaliem zināju, daļā no tiem jau biju iepirkusies, bet daži man bija jaunatklājums. Viens no tiem arī eChemist.co.uk. Šajā veikaliņā uzrunāja bezmaksas piegāde, kā arī plašā klāstā pieejamie Vitabiotics produkti, kuru cenas, salīdzinot ar LV aptiekās redzētajām, vienkārši liek sirdij gavilēt. Tāpēc nolēmu izmēģinājuma pirkumu veikt tieši no eChemist.co.uk.
Lūk arī mans guvums:




Tātad, ko tad es īsti iegādājos? Šobrīd man visvairāk problēmu sagādā mana acu zona, pusgulētās naktis dara savu un, līdz ar to, no rītiem cīnos ar tūskas mazināšanu. Lai darbiņš veiktos vieglāk, iegādājos sekojošus palīglīdzekļus:

  • Green People, Firming eye gel - atvēsinoša acu želeja, kas sola samazināt tūsku un cīnīties pret grumbiņām;
  • Botanical Choice, Eye puffiness minimizing patches;
  • Oriental Green Tea eye pads with vitamin E & aloe vera;
  • Grace your face, Cool Cucumber eye pads.
  • Ļaudis runā, ka skaistums nākot no iekšām, tāpēc jāparūpējas arī par tām. Šoreiz konkrētāk par kauliem, tāpēc paķēru divas pudeles Osteocare sīrupu. Vismaz 3x lētāks kā mūsu aptiekās. Lietoju pati un dodu bērniem.
  • Maybelline Baby Lips. Mitrinošs lūpu balzāms, tas vienmēr noder.
Tagad tik jāķeras pie izmēģināšanas. Šāda veida acu/zemacu plāksnītes nekad neesmu lietojusi, redzēs kā veiksies. Ceru, ka process nebūs pārāk piņķerīgs. 

P.S. Pasūtījumu veicu 19.11., paciņa tika izsūtīta 20.11. Šodien 27.11. saņēmu paziņojumu no savas pasta nodaļas. Tā ka piegāde priecē :)

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru