ceturtdiena, 2013. gada 21. novembris

Šodienas grims - pirmais mēģinājums :)

Sveikas!

Šodien esmu saņēmusies atrādīt Jums savu šīsdienas grimu. Bet tā kā tas ir tikai pirmais mēģinājums, šoreiz aprobežojos tikai ar acīm. Tāpat jau negāja viegli. Tāds sanāca rezultāts:




Uz sejas klāju Garnier BB krēmu, tonis Light/Clair, pa virsu Catrice kompaktais matējošais pūderis piecos toņos (010 Rose beige). Uz vaigiem elf minerālais vaigu sārtums, tonis Pink.
Uz acīm. Catrice Prime and Fine acu ēnu bāze. Acs iekšējā stūrī un uz uzacs kaula Gaišais rozīgais tonis no Catrice paletes Hollywood Boulevard no limitētās sērijas Hollywood's fabulous 40ties. Plakstiņa vidus un ārējā daļā Farmasi rozā ēnas, tonis 06. Gar augšējo skropstu līniju Catrice acu zīmulis, tonis 110 My Ninja Purple, tam pa virsu un gar apakšējo skropstu līniju Bell minerālās ēnas , tonis #354. Uz skropstām Maybelline One By One Volume Express tuša, Satin black. Uzacis piekoriģēju ar Catrice uzacu zīmuli, tonis 020 Date with Ash-ton. 

Rozā tonis nemaz negrib rādīties.
Grimā izmantoju:



Visgrūtākais man šajā procesā ir iemūžināt rezultātu bildēs, tā lai būtu gan asums, gan tiktu parādīti īstie toņi. Dzīvē šis grims izskatās daudz intensīvāks nekā noķer fotoaparāts.

Kā Jums patīk? Kā tiekat galā ar pašportretiem? Cīnāties pašas vai piesaistāt palīgus?

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru