sestdiena, 2013. gada 21. decembris

Golden Rose Paris Magic Color nagulakas

Sveikas!

Kaut kā ikdienas skrējiens mani šonedēļ ir pievarējis, rakstīšanai laika neatliek. Nevarētu gan teikt, ka tas ir saistīts ar svētku tuvošanos, jo šogad biju apzinīga un dāvanas gādāju laicīgi,  līdz ar to, pārpildītu veikalu ķemmēšana iet secen.

Ar patiesu prieku lasu citos blogos kā meitenes gatavojas svētkiem, taisa dāvaniņas, pucējas pašas un izrotā egles svētkiem. Tad nu nolēmu, ka arī man vajag kādu rakstiņu ar Ziemassvētku ievirzi.

Tāpēc atrādu Jums savas vis vis vis ziemassvētkainākās nagu lakas :)



Manā īpašumā ir trīs lakas no šīs kolekcijas - rozā, balti sudrabaina un zila. Bet veikalā palika vēl krietns pulciņš toņu. Šīs lakas pirku jau pirms gada, tāpēc numuriņi padzisuši. Man par lielu prieku, gada laikā lakām nekas slikts nav noticis, tās ir lietošanai pilnībā gatavas. 

Kāpēc vis ziemassvētkainākās? Jo, manuprāt, mirdzumiņi  nevieniem citiem svētkiem tik ļoti nepiestāv kā Ziemassvētkiem. Es gan vairāk domāju tieši to līksmo Ziemassvētku daļu ar čaukstošiem dāvanu papīriem, lampiņām eglītēs un džingelbeliem :)

Šo manikīru izveidoju par godu bērnu dārza Ziemassvētku eglītei, tādā pasākumā pilnībā iederējās. Lakas ir pilnas ar sīkiem dažādu krāsu spīdumiņiem - rozā, zili, sarkani, zaļi, sudraba. Jāsaka gan, ka lakas ir ne tikai ļoti mirdzošas, bet arī kautrīgas. Divas dienas nopūlējos tās bildējot, lai parādītu Jums, cik tieši piesātināts ir mirdzums, bet tomēr tā līdz galam man neizdevās.


Lakas klātas divās kārtās, bet gaišo varbūt pat prasītos uzklāt vēl vienā kārtā, lai naga galiņš mazāk spīdētu cauri.
Rozā un gaišā laka no šīm trim ir krāšņākās, mākslīgā apgaismojumā mirdz tiešām ļoti skaisti. Uz šo divu toņu fona zilā laka izskatās pat ļoti neitrāla. Tajā arī ir gan rozā, gan zili spīdumiņi, bet to krāsu spēle ir redzamas vien aplūkojot tuvumā.

Manuprāt, svētkiem šīs lakas piestāv.

Lakas var iegādāties veikalā Drogas, maksā aptuveni Ls 2. 

Kādos toņos ir Jūsu Ziemassvētku manikīrs?

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru