piektdiena, 2013. gada 13. decembris

Palmer's Cacao Butter Formula Soothing Oil + Ziemassvētku garša!

Sveikas!

Sākšu jau ar to, ka neesmu ķermeņa eļļu fans. Viennozīmīgi dodu priekšroku losjoniem, kas maksimāli ātri iesūcas ādā. Tomēr cenšos nebūt arī kategoriska un izmēģinu dažādus produktus, kas zina, varbūt iepatīkas :)



Tā nu manā vannasistabā dzīvo arī šī Palmer's eļļa, kas sola mitrināt un nomierināt sausu un niezošu ādu. No vizuālā noformējuma noprotams, ka produkts paredzēts lietošanai tieši grūtniecības laikā, tomēr atļaujos to uzskatīt par mārketinga triku, kurš tomēr neaizliedz to lietot arī sievietēm "normālā" stāvoklī. Ražotājs saka - Kakao sviests, E vitamīns, kolagēns un elastīns dabiski remdē sakairinātu ādu, uzlabo tās elastību un tvirtumu. 
Bildē redzams arī sastāvs. Nesatur parabēnus un ftalātus.


Eļļa ir diezgan viegla, labi iesūcas ādā. Ražotājs iesaka lietot uz mitras ādas un pēc brīža noslaucīt pārpalikumu. Šādā variantā eļļu noteikti var lietot arī no rītiem pirms dodaties dienas gaitās. Tomēr es izvēlos to klāt uz sausas ādas un daru to vakaros vai arī nesteidzīgajos rītos, kad zinu, ka vismaz pāris stundas no mājas ārā nelīdīšu. Bet tās jau ir manas subjektīvās sajūtas, jo kā jau teicu iepriekš, eļļa ādā iesūcas labi. 


Kā jau var noprast no nosaukuma, Palmers eļļai piemīt izteikti salda kokao smarža, kura pie tam ir arī ļoti noturīga. No rīta uzklātas eļļas smarža ir labi sajūtama arī vakarā - ja smaržu sajūt pat mans vīrs, tad tas ir aromāta noturības rādītājs :) Arī izteiktās smaržas dēļ, pieskaitu šo pie ziemas produktiem, vasarai tas būtu pārāk spēcīgs un salds, nevarētu no mušām un lapsenēm atkauties :)

Eļļu var iegādāties Euroaptiekās un pirkumins.lv, aptuvenā cena Ls6

P.S. Mana šī brīža Ziemassvētku garša - Laimas konfektes, Daudz Laimas konfektes! Normālos apstākļos es tās nemaz labprātīgi neēdu, bet tagad roka pati stiepjas pēc nākamās.


Kāda ir Jūsu Ziemassvētku garša? Piparkūkas? Karstvīns? Vai tomēr tradicionālie mandarīni?

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru