otrdiena, 2013. gada 10. decembris

Drogas - Daudz Laimes!!!


Šodien braucu uz Alfu ar mērķi saīsināt Ziemassvētku dāvanu sarakstu. Vajadzēja ieskriet arī Drogās pēc dažiem sīkumiņiem, bet kas tev deva. Drogas svin dzimšanas dienu, rīko momentloteriju, kurā visas lozes pilnas. Veikalā strādāja 3 kases, rindas līdz pus veikalam. Nē, tas nav priekš manis. Nopirku Alfā visu ko vajadzēja un atceļā uz mājām iebraucu mazajās Drogās, kurās tad arī iepirkos - mierīgi un bez burzmas. Lūk ko iegādājos:


Nopirku Taft Shine matu laku. Sola piešķirt matiem līdz pat 50% vairāk mirdzuma. Matu lakas ikdienā lietoju reti, bet tuvojoties svētkiem, noteikti noderēs. Vēl manā groziņā iekrita Taft Matu mirdzumu pastiprinošs līdzeklis. Pat nezinu ko no tāda sagaidīt, tīrais eksperiments. Izmantoju atlaides un paņēmu L'oreal La Manicure 7 in 1 Saviour, plānoju izmantot kā nagu lakas bāzi. Bildes augšdaļā varat redzēt dāvaniņu, ko saņēmu no Drogām - Orbit košļeni :) Tad redz kāpēc tik daudz to cilvēku Alfas Drogās bija - visi pēc košļenēm bija sanākuši :) 
Tiku arī pie četru EOS bumbulīšu komplekta no altamisi.com. Šoreiz gan tos pati nelietošu, tie ir papildinājums manam dāvanu sarakstiņam - jāgaida atsauksmes no radu meitenēm.

Stāstiet, ko vēl tajā Drogas momentloterijā varēja laimēt? Bija kaut kas lielāks par košļenēm?

2 komentāri:

  1. Vīra mamma vinnēja Lumene tušu. Es TikTak )))

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tuša jau izklausās labi. Bet man loterijās nekad nav veicies, tā ka par savām košļenēm nemaz nebrīnos :)

      Dzēst