pirmdiena, 2013. gada 2. decembris

Metam ārā #1

Sveiciens šajā vējaini saulainajā dienā!

Pirms saņemos bāzt degunu ārpus mājas, atskaitīšos par pēdējā laikā izlietotajiem produktiem.





  1. RIVAL de Loop Hydro - mitrinoša želeja dehidratētai ādai. Pirku, jo gribēju vasarai vieglu mitrinošu līdzekli. Rezultātā ieguvu želeju ar izteikti vīrišķīgu smaržu, kura pēc uzklāšanas rada lipīguma sajūtu uz sejas. Atdevu vīram un viņš to veiksmīgi ir izlietojis.
  2. BABE Concentrated Anti-ageing Serum - paraudziņš. Neesmu pārliecināta vai jau iekļaujos attiecīgajā vecuma grupā, kurā būtu šāds līdzeklis jālieto, bet tomēr paraudziņu izlietoju. Serumam bija ļoti patīkama konsistence, ātri iesūcās ādā. tilpums pārāk mazs, lai varētu ko vairāk spriest par iedarbību. Iespējams, ka kādreiz iegādāšos.
  3. L'oreal  3 in 1 Purifying Micellar Solution. Ļoti labi notīra dekoratīvo kosmētiku. Labs līdzeklis par labu cenu, sevišķi atlaižu laikā.
  4. L'oreal Youth Code Luminize Super Serum - Atsauksme šeit
  5. BC Bonocure Repair Rescue intense spray conditioner - izsmidzināms kondicionieris intensīvai matu atjaunošanai. Šī pudelīte manā vannas istabā bija aizsēdējusies pārāk ilgi, beidzot esmu to izlietojusi. Nekādu skādi šis kondicionieris nenodara, bet nebija arī sajūta, ka tas "nogludina un atjauno ārējo matu struktūru". Atkārtoti nepirkšu.
  6. LIERAC BODY-SLIM. Stomach & Waist. Multi-action concentrate against unwanted abdominal curves. Brīnumlīdzeklis tas nav un no riepiņas tāpat vien neatbrīvos, tomēr tas darbojas kā palīglīdzeklis. Ja vien tiek darīts vēl kaut kas lietas labā, tad šis līdzeklis noteikti palīdzēs vēdera ādu padarīt saturīgāku. Visticamāk, ka pirkšu atkārtoti.
  7. BIODERMA Atoderm Creme Nourishing cream. Ļoti patīk. Labi mitrina, ātri iesūcas ādā, neuzbāzīgs aromāts. Uzsmērējot vakarā, vēl no rīta āda jūtas ļoti labi, ir mīksta un pabarota. Noteikti pirkšu atkārtoti.
  8. Lee Stafford Poker Straight. Flat iron protection shine mist. Šī pudelīte arī pie manis ir jau pārāk ilgi. Kaut kā neesam sadraudzējušies, nejūtu nekādu efektu. Tā kā esmu izlietojusi tikai pusi, ārā nemetīšu, sirdsapziņa neļauj, bet atdošu māsai.

Šoreiz tas arī viss. 

Uzmanās, ka neaizpūš! Jauku dienu!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru